2012. március 3., szombat

Párbaj 1. adás

Párbaj 1. adás - 1. rész

Beköltözés a Mega-táborba. A versenyzők videó üzenetben értesültek a párbaj ellenfélről.

Almás Gergő és Szűcs Ádám – Grenade (Bruno Mars)- a zsűri nehezen tudott dönteni, döntetlen szavazás után, 1 perc alatt végül Szűcs Ádámot juttatták tovább, úgy vélik, az a hiányosság, ami az ének tudásából hiányzik, megtanulható
Kullai Tímea és Nagy Renáta – Proud Mary (Tina Turner) - A lányok esetében talán még nehezebben döntött a zsűri. Bereczki szerint elképzelhetetlenül jól énekeltek.
A döntést már csak a második részben tudtuk meg, ami döntetlen szavazás után, 1 perc alatt Kullai Tímeának hozta meg a továbbjutást.




Párbaj 1. adás - 2. rész

Kökény Pál és Réti Nóra – Nem adom fel (LGT)- Mariann azt mondta, hogy nem egy énekversenyt látott, hanem két gyereket, aki produkálta magát a színpadon, ahogy tudta. Végül 3 szavazattal Réti Nóra jutott tovább.
Horváth István és Józsa Janka – Broken strings (James Morrison, Nelly Furtado)- A zsűri minkét versenyzőt dicsérte is és kritizálta is, a szavazáskor azonban Bochi kivételével hárman, Horváth Istvánra szavaztak, így ő jutott tovább. - Claudia javasolta Istvánnak, hogy pókerversenyen mindenképpen induljon, mert az arcán semmiféle érzelem nem látszott a szavazás alatt.



Párbaj 1. adás - 3. rész

Farkas Jenser Balázs vs. Thiago Bertoldi – Wherever you will go (The Calling)- Mester Tamás szerint Thigu olyan, minta szerelmes lenne a saját hangjába.Mariann szerint Balázs nagyon szexi a színpadon. a zsűri 4 szavazattal Farkas Jenser Tamást juttatta tovább.
Burgess Benjamin vs. Gerendás Dávid – Rock DJ (Robbie Williams)A zsűri szerint mindkét énekes színpadra termett, ám Dávidnak nem biztos, hogy énekelni kellene. Mariann kivételével Burgess Benjaminra szavazott a zsűri, ezért 3 szavazattal ő jutott tovább



Akik az első párbaj adásban tovább jutottak:

Burgess Benjamin

Farkas Jenser Balázs

Horváth István

Kullai Tímea

Réti Nóra

Szűcs Ádám




Forrás: tv2.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More